Copyright 2019 - www.academieboom.be
  • Academie Boom

  • Academie Boom

  • Academie Boom

  • 4

    Academie Boom

Voor volgend schooljaar kies je zelf jouw cursus Muzikale en Culturele Vorming.
Dit wil zeggen dat je uit ons aanbod een keuze maakt en op basis van jouw interesses. Voor schooljaar ’18 – ’19 zijn er enkel jaarcursussen. 

Per cursus vind je de lesmomenten, benodigdheden, opmerkingen, manier van evalueren en eventuele kosten (vb. concertbezoek, aankoop cursus, …) terug in deze brochure.
Er kunnen per cursus maximum 20 leerlingen ingeschreven worden. 

Jongeren kunnen kiezen uit: Songwriting, Muziek van en voor de digitale generatie, Ritmiek, Podiumpresence, Klanken - Sudoku en applaus.
Opgelet: als je in schooljaar ’17-18 al AMC volgde, kies je nu een andere cursus !

Leerlingen Jazz–Pop-Rock volgen in overleg met de leerkracht JPR 1 of JPR2. 
Nieuwe leerlingen JPR starten in JPR 1.
De cursus JPR kan gevolgd worden door leerlingen uit de studierichting klassiek met een ver gevorderde interesse in JPR, zij bespreken dit eerst met hun instrumentleerkracht.
Aan de leerlingen JPR van Puurs wordt ten zeerste aangeraden om deze lessen in Boom te volgen, maar zij hebben ook de mogelijkheid om andere sessies te kiezen die worden georganiseerd in de vestigingsplaats Puurs.

Volwassenen kunnen kiezen uit: Volwassenen of Ritmiek Boom
Volwassenen uit de studierichting klassiek kunnen ook voor JPR kiezen indien ze hiervoor een vergevorderde interesse hebben. Zij bespreken dit eerst met hun instrumentleerkracht.

Concreet: 
Stap 1: je kiest voor een cursus. Je maakt nu reeds je keuze voor schooljaar ‘18-19. In de loop van het schooljaar kan je jouw keuze niet meer veranderen. 

Stap 2: Vanaf zaterdag 9 juni om 10u kan je via onze website www.academieboom.be onder de link ‘inschrijven MCV 3de graad’ inschrijven voor de cursus van jouw keuze. 

 

Opgelet: je kan best snel inschrijven, want de plaatsen per cursus zijn beperkt!

Inschrijven houdt in dat jij en je ouders op de hoogte zijn van de organisatie van deze lessen. Je bent verplicht de lessen regelmatig te volgen en je aan alle afspraken te houden. Eventuele afwezigheden moeten gewettigd of gerechtvaardigd zijn (attest).

Veel plezier gewenst!

 

Klik hieronder om in te schrijven voor een cursus:

Jazz- Pop- Rock-1

Jazz- Pop- Rock2

VW > Tromgeroffel, Filmmuziek en Applaus voor volwassenen

Ritmiek Boom

Song B > Songwriting Boom

Klanken, Sudoku en applaus

Podiumprésence Boom

Muziek van en voor de digitale generatie

Song P > Songwriting Puurs

Ritmiek Puurs

Podiumprésence Puurs